Koprnenje

Koprnenje - Natsume Soseki | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Natsume Soseki
DIMENZIJA
3,36 MB
IME DATOTEKE
Koprnenje.pdf
ISBN
2605515111038

OPIS

Koprnenje je klasično delo japonske književnosti, najodmevnejši literarni izdelek velikana, ki hkrati velja za kanonsko delo (tudi zunaj japonske dežele). Roman se lušči iz več tkiv; osrednji motiv se vendarle naslanja na japonsko resničnost, ko je trknila ob Zahod in t. i. sodobne vplive; zunanje silnice, ki začno prebadati vsakdan, presekajo družinske odnose, kakor so tradicionalno obstajali. Roman, ki ga snuje dozorelo, o skušnjavi mišljenja prepričano mojstrsko pero, stika ekonomijo ideje in besede in občuteno razgrinja človekova temeljna (po)želenja. Koprnenje je roman, ki bralca uroči ...

sodobne vplive; zunanje silnice, ki začno ... Pozdravljeni na spletnem mestu Mestne knjižnice Kranj, Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj, SI Slovenija, [email protected] koprnenje - vroče zgodbe - izbrane novice na Najdi.si. Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic. DRHTEČE KOPRNENJE PRI NAS 21.

Brezplačne vstopnic lahko prevzamete samo fizično na naši blagajni. Rezervacija vstopnic ni mogoča.

POVEZANE KNJIGE