Kako se zaljubiš

Kako se zaljubiš - Maja Vidmar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Vidmar
DIMENZIJA
3,69 MB
IME DATOTEKE
Kako se zaljubiš.pdf
ISBN
5547121205873

OPIS

Vsaka dobra pesem je v resnici ljubezen, je pa prav ljubezen najzahtevnejša tema, kar si jih lahko izbere resen pesnik v obravnavo. Tudi če sodobnost le intuitivno razumemo, je to dovolj, da vemo, da terja glasno govorjenje o ljubezni v dobi, ki je že davno ponotranjila strah pred naivnostjo in si nadela temni cinizem, posebno avtorsko živost. Prav v brk »resnim časom« Maja Vidmar ljubezen sooča z lahkotnim pojmom zaljubljenosti, četudi v zbirki nikjer ne srečamo površnega čustva, pač pa izključno izborjene in bivanjsko pogojene različice čustvovanja ter čutenja. Formula teh pesmi je mehčanje meje treh diskurzov: pesemskega, diskurza ljubezni in diskurza razlaganja ljubezni. Rezultat procesa je dokaz, da med njimi ni jasne ločnice. Kar najbolje vedo pesniki, ki so napisali uspešno ljubezensko pesem, in pa bralci, ki ljubezenske pesmi berejo kot najbolj popolno ljubezen.

) Odgovori. Sorodne vsebine: Ali je možno, da se zaljubiš preko spleta, še preden to osebo spoznaš v ... Kako se zaljubiti nazaj v moža, sva že kar nekaj let skupaj, jaz, jaz pa ga ne ljubim več, skratka na živce mi gre.

Naše delo je, da vi veste več. Ko se zaljubiš v Brda, si s temi kraji povezan za vedno #video. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

POVEZANE KNJIGE