Jem, hujšam in ohranjam vitko postavo

Jem, hujšam in ohranjam vitko postavo - Michel Montignac | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Montignac
DIMENZIJA
3,63 MB
IME DATOTEKE
Jem, hujšam in ohranjam vitko postavo.pdf
ISBN
8071325113873

OPIS

Francoski strokovnjak za prehrano Michel Montignac je zaslovel z uspešnico, Jem, torej hujšam, v kateri je razkrilnapake klasičnih shujševalnih diet in dokazal, da ni treba stradati, ampak temeljito spremeniti svoje prehranjevalnenavade in pravilno izbirati živila.V prenovljeni izdaji so še enkrat predstavljena praktična navodila za prehranjevanje po Montignacovi metodi terdognanja in izsledki raziskav, opravljenih po prvi izdaji knjige. Dodatna poglavja obravnavajo med drugim prehranoza vegetarijance in ženske, ki zaradi različnih razlogov ne morejo shujšati.

Dodaj v košarico Ana kuha. Ana Žontar Kristanc.

Bralkam poklanjamo vadbo Vitalno medenično dno. Dnevi medicinskih sester in babic uspešno zaključeni. V dolgih turobnih dnevih, ki prihajajo imamo končno čas, da se posvetimo sami sebi in svoji osebni rasti.

POVEZANE KNJIGE