Jedi na žlico

Jedi na žlico - Berislav Crnetić, Terezija Crnetić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Berislav Crnetić, Terezija Crnetić
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Jedi na žlico.pdf
ISBN
2370212175429

OPIS

V restavracijah in gostilnah ali doma si pogosto zaželimo okusiti kako preprosto domačo jed na žlico, za naše kraje, tako, ki ni le izjemno okusna in zdrava, preprosta za pripravo, povrhu vsega pa še poceni. Ob takih obrokih začutimo vez z našimi predniki, ki še niso poznali hitre prehrane in so se prehranjevali izključno z živili, ki so jih pridelali doma. Ta kuharica prinašaskrbno premišljen in po tematskih poglavjih urejen izbor receptov za jedi na žlico, ki bo zadovoljil še tako zahtevnega kuharja, predvsem pa gosta, ki bo užival v prefinjenih okusih pa tudi ob pogledu na privlačno pripravljene obroke. Za pripravo jedi po receptih iz te knjige potrebujete le (gensko nespremenjena) živila, ki jih dobite na vseh tržnicah in v trgovinah s prehrano v Sloveniji, ter dobro voljo!

Osnova je sicer enaka - meso, čebula, česen, sol in poper, potem pa se začno razlike. Oznake: jedi na žlico . Moja kuhinja / Razno.

Sem vegetarijanka in zato grenadirmarša ne pogrešam. Kadar gredo prijatelji domov z avtom, jih prijazno prosim, da mi iz Slovenije pripeljejo kislo zelje in seveda naše vino. Lačni Volk - kjer se za vsakega lačnega volka nekaj najde! Okusna ponudba jedi, ugodne cene, hitra dostava in enostavna naročila na ehrana.si.

POVEZANE KNJIGE