Jedci rži

Jedci rži - Aleksandra Kocmut | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksandra Kocmut
DIMENZIJA
3,51 MB
IME DATOTEKE
Jedci rži.pdf
ISBN
1301390671029

OPIS

V samotnem zaselku Brinje ni vse tako preprosto, kot je videti na prvi pogled. Zdi pa se, da prebivalci tega pozabljenega kraja znajo živeti z njegovimi pomanjkljivostmi in si zatiskati oči pred raznovrstnimi čudaštvi in norostmi, dokler se ne zgodi nekaj, ob čemer so se prisiljeni soočiti s svojimi najhujšimi strahovi.So skrivnosti, ki pridejo na dan. In so take, ki za vselej ostanejo skrite. Recimo v rži.

Brinje je pečat, je usoda, ki ji ne skušajo pobegniti, je polje rži in nikoli razkrita skrivnost, ki veje v rži. Ušla je samo Iza, mlada ženska, ki si je dovolila ljubezen s tujcem. V samotnem zaselku Brinje ni vse tako preprosto, kot je videti na prvi pogled. Jedci rži: Mrakobnost in zatohlost zaselka Brinje diha iz vsakega njenega prebivalca.

Pravkar je pri Modrijanu izšel ... Jedci rži , Modrijan 2012. Pravipis, zbirka pogostih pravopisnih kavljev z nekaj napotki za brskanje po e-slovarjih , Modrijan 2012.

POVEZANE KNJIGE