Jajca

Jajca - Jerry Spinelli | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerry Spinelli
DIMENZIJA
11,31 MB
IME DATOTEKE
Jajca.pdf
ISBN
9444594742928

OPIS

Spinelli spretno obravnava teme prijateljstva, družine, izgube in prebolevanja v zgodbi, ki bo še dolgo odzvanjala v srcih bralcev. Elegantno in nepozabno.KirkusSpinelli, dobitinik nagrade Newbery, je pričujočo zgodbo zasnoval v preprosti, živahni prozi. Spet so tu njegovi izvirni, očarljivi liki, ki ga uvrščajo iznad večine avtorjev, ki pišejo za to starostno stopnjo … Petica.Entertainment WeeklyZačne se s padcem … bralci bodo navdušeni nad domiselnostjo Davida in Primrose.Publishers WeeklySmešno, vznemirljivo in ganljivo.BooklistČustvena študija žalovanja in upanja.The Bulletin

Da se bodo jajca lažje lupila je bolje, da ne uporabimo povsem svežih jajc, vodi pa dodamo sol. Jajca trdo skuhamo. Kuhamo jih približno 10 minut.

Delam pa malenkost drugače, bolj enostavno za moje pojme ;-) Jajca ubijem direktno v ponvo, gor vržem na koščke natrgan kruh (1 rezino), vse skupaj premešam, posolim in zapečem. Jajca lahko do trdega skuhamo tudi tako, da jih položimo v vrelo vodo in kuhamo točno osem minut. Da jajčna lupina med kuhanjem ne poči, jajca pred kuhanjem ogrejemo na sobno temperaturo.

POVEZANE KNJIGE