Jajca

Jajca - Jerry Spinelli | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerry Spinelli
DIMENZIJA
3,9 MB
IME DATOTEKE
Jajca.pdf
ISBN
4397930353781

OPIS

Spinelli spretno obravnava teme prijateljstva, družine, izgube in prebolevanja v zgodbi, ki bo še dolgo odzvanjala v srcih bralcev. Elegantno in nepozabno.KirkusSpinelli, dobitinik nagrade Newbery, je pričujočo zgodbo zasnoval v preprosti, živahni prozi. Spet so tu njegovi izvirni, očarljivi liki, ki ga uvrščajo iznad večine avtorjev, ki pišejo za to starostno stopnjo … Petica.Entertainment WeeklyZačne se s padcem … bralci bodo navdušeni nad domiselnostjo Davida in Primrose.Publishers WeeklySmešno, vznemirljivo in ganljivo.BooklistČustvena študija žalovanja in upanja.The Bulletin

perutnino prvič udomačili, je oskrba z jajci postala enostavnejša. Jajca so tako postala pomembna sestavina pri pripravi najrazličnejših jedi, tako v domači kuhinji kot tudi v industriji, saj jih odlikujejo ... Jajca so biološko polnovredna hrana z veliko prehransko vrednostjo.

Tudi tisti, ki imajo največja (največkrat zdrava) jajca, na katera so ponosni, čeprav velikost ne vpliva na nič drugega kot ... jajca. blagovna znamka.

POVEZANE KNJIGE