Farmacevtski terminološki slovar

Farmacevtski terminološki slovar - Aleš Obreza, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Obreza, ... [et al.]
DIMENZIJA
11,26 MB
IME DATOTEKE
Farmacevtski terminološki slovar.pdf
ISBN
4190600686404

OPIS

Farmacevtski terminološki slovar je prvi razlagalni, normativni in večjezični slovar sodobnega slovenskega farmacevtskega izrazja, v celoti izdelan na podlagi slovenskega gradiva. Vsebuje 5614 slovarskih člankov. Slovar je večdelen: uvodnemu delu sledi slovensko-angleško-latinski slovar, v katerem so iztočnice razložene ali prikazane s kazalko na ustreznejši izraz, navadno tudi z angleškim in latinskim ustreznikom, nato (v knjižni izdaji) sledijo angleško-slovenski in latinsko-slovenski slovar, dodatki in viri, uporabljeni pri izdelavi slovarja. V slovarju je sodobno slovensko farmacevtsko izrazje predstavljeno in ovrednoteno s stališča pogostosti rabe in zvrstne pripadnosti. Iz slovarja je razvidna močna povezanost slovenske farmacije z agencijami in organi v Evropski uniji. Razmeroma natančno je prikazano zakonodajno urejanje farmacije.

0 Reviews . Preview this book ... Ta stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med uporabniki, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.

Gledališki terminološki slovar Gledališče. Čebelarski terminološki slovar Čebelarstvo.

POVEZANE KNJIGE