Ženska

Ženska - Péter Esterházy | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Péter Esterházy
DIMENZIJA
3,34 MB
IME DATOTEKE
Ženska.pdf
ISBN
5796709171623

OPIS

Ženska. Ljubi. Ženska. Sovraži. Z variacijami teh incipitov se začenja roman Ženska sodobnega madžarskega pisatelja Pétra Esterházyja. Le koliko žensk sestavlja to tekstualno polje. Ena ali sedemindevetdeset?Roman Ženska je bil objavljen leta 1995. Péter Nádas je takrat pomenljivo zapisal, da je madžarska literatura z njim postala bogatejša za veliko knjigo in dosegla svojo odraslost.

T: 040 791 009 E: [email protected] Za vas smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 9:00 in 16:00 uro ter ob sobotah med 9:00 in 14:00 uro Ženska je človek ženskega spola.Če gre za mlajšo žensko, ji rečemo dekle ali deklica. Od moških se ženske razlikujejo po spolnih znakih in psiholoških lastnostih ter po najpomembnejšem: možnost rojevanja otrok.Ženska ima kromosome XX, moški pa XY..

Preverite trenutne kolekcije Zima 2020/2021 na modnem portalu Glami.si. Čudežna ženska iz leta 2017 je bil kar malce nepričakovan veliki filmski hit. Presenetljivo predvsem zato, saj je do takrat kazalo, da so novejši DC-jevi filmi vsi povrsti velika polomija (Jekleni mož, Batman proti Supermanu, Odred odpisanih).

POVEZANE KNJIGE