Vse, kar potrebuješ, je ljubezen

Vse, kar potrebuješ, je ljubezen Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,60 MB
IME DATOTEKE
Vse, kar potrebuješ, je ljubezen.pdf
ISBN
1381173539196

OPIS

Ljubezen je neustavljiva želja, da bi bili neustavljivo zaželeni.Robert FrostBESEDE IZ SRCAZA ZALJUBLJENA SRCAKo je John Lennon leta 1967 napisal, da je »vse, kar potrebuješ, ljubezen«, je bil gotovo tudi sam zaljubljen.Ljubezen je dar, ljubezen je vznemirjenje, ljubezen je čudovita, ljubezen poganja svet! Zakaj je ne bi nekaj podarili tudi mi?V tej knjižici je toliko izrekov o ljubezni, da jo boste takoj začutili vsi, ki jih boste prebirali in komu povedali.

Njeni mojstrovini, drama After the Wedding, ki je bila leta 2007 nominirana za oskarja za najboljši tujejezični film, in drama Things ... Ljubezen je vse, kar potrebuješ je romantična komedija oskarjeve nagrajenke Susanne Bier, ki je skupaj z Andersom Thomasom Jensenom prevzela tudi vlogo scena... VSE, KAR POTREBUJEŠ, JE LJUBEZEN. Deli: Kataloška št.: 522284 .

Najprej se je na odru predstavil Otroški pevski zbor Višajčki, ki že vrsto let deluje v okviru Kulturnega društva Gregor Rihar, zadnjih pet let pa ga vodi Ema Nartnik. Po njeni zaslugi se zborček iz nastopa v nastop povečuje in izboljšuje. Vse, kar potrebuješ, je ljubezen Predstavitev nekaterih najlepše prenovljenih kraških domačij.

POVEZANE KNJIGE