V imenu prevare

V imenu prevare - Tasha Alexander | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tasha Alexander
DIMENZIJA
12,1 MB
IME DATOTEKE
V imenu prevare.pdf
ISBN
9275952309488

OPIS

Inteligentna zgodovinska kriminalka s pridihom romance!»Očarljivo, čarobno in navdušujoče!«J. A. Konrath, avtor romana Bloody MaryMlada Emily kmalu po poroki postane vdova – njen mož Philip umre na safariju v Afriki. Ko najde njegove dnevnike, Emily odkrije, da je bil njen pokojni mož intelektualec, poznavalec grške literature in zbiratelj antičnih artefaktov. Vendar več kot izve o Philipu, bolj se zdi, da njegova smrt le ni bila nesreča. Njena želja, da bi našla resnico, jo popelje v skrite kotičke Britanskega muzeja, kjer odkrije temačno in nevarno skrivnost – je bil njen mož vpleten v krajo in ponarejanje antičnih umetnin?Roman je očarljiva mešanica spletk, ljubezni in vohljanja v britanski družbi 19. stoletja. Privlačna zgodba ponuja zanimiv pogled na zatiralske družbene običaje in navade v viktorijanski visoki družbi.O avtorici:Tasha Alexander je diplomirala na Univerzi Notre Dame, kjer je študirala angleško književnost. Po diplomi se je ustalila v Tennesseeju. Kadar ne bere, piše novo knjigo o glavni junakinji, lady Emily Ashton.

Goljufi v imenu direktorja ali druge odgovorne osebe pošljejo elektronska sporočila oz. navodila o nakazilu od 10.000 do 40.000 evrov na račun v tujini. Na spletu se tudi v imenu ljubezni dogajajo prevare, ki žrtve čustveno prizadenejo in finančno oškodujejo.

Zato ponovno svarimo: slovenska podjetja in ustanove so tarče goljufov, ki skušajo do denarja priti s pomočjo lažnih elektronskih sporočil, ki se jih je ... V imenu žrtev prevare iDental v Evropi, o kršitvi njihovih temeljnih pravic, ki jo je zagrešilo podjetje iDental , Afectadas por la estafa de iDental en Europa Petition is directed to Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments 23 Supporters 23 in ... Tudi novice V imenu žrtev prevare iDental v Evropi, o kršitvi njihovih temeljnih pravic, ki jo je zagrešilo podjetje iDental , peticija Za & proti; novice ; O tej peticiji še ni nobenih novic — Pomagajte okrepiti državljansko udeležbo. Želimo, da se vaše skrbi zaslišijo, vendar ostanemo neodvisni. Prevare, v katerih nastopajo vaši že zdavnaj pozabljeni in preminuli svojci ali nigerijski princi, še zdaleč niso več edino sredstvo za doseganje cilja.

POVEZANE KNJIGE