Umetnost in znanost osebnega magnetizma

Umetnost in znanost osebnega magnetizma - Theron Q. Dumont | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Theron Q. Dumont
DIMENZIJA
11,86 MB
IME DATOTEKE
Umetnost in znanost osebnega magnetizma.pdf
ISBN
5183709215508

OPIS

V pričujoči knjižici bralcu avtor nudi ključ do skrivnosti osebnega magnetizma, sami pa boste določili, kakšen uspeh želite doseči. Ponuja vam najboljša orodja in navodila, kako jih uporabljati, ostalo boste morali narediti sami. Če navodilom sledite natančno, vztrajno in neomajno, uspeh ne bo izostal.Nenavadno, skoraj zabavno je, da med ljudmi hkrati obstaja tako splošno sprejemanje osebnega magnetizma, kakor tudi nepoznavanje narave te čudovite sile. Kljub temu, da vsi verjamemo v obstoj osebnega magnetizma, le redki poznajo njegovo resnično naravo, še redkeje pa zasledimo uporabno znanje o načelih, kako ga uporabiti.Če vsakdo poseduje osebni magnetizem, se pojavi vprašanje, zakaj bi se kdorkoli sploh ukvarjal z njim in ga preučeval. To vprašanje, ki je pravzaprav pogosto zastavljeno, je za poznavalca tematike naravnost otročje. Čeprav drži, da ima vsak človek določeno mero osebnega magnetizma, namreč tudi drži, da ima večina ljudi zgolj šibko magnetno moč, pogosto celo negativnega značaja. Ljudje, ki tematiko obvladajo pa vedo, da lahko celo najšibkejša in najbolj negativna oseba razvije svoj osebni magnetizem tako, da postopoma doseže enako stopnjo in značaj, kot ga imajo ljudje, ki so jih s svojim magnetnim vplivom prvotno daleč prekašali.Človek lahko popolnoma spremeni značaj svojega osebnega magnetizma: iz negativnega v pozitivnega, iz neželenega v želenega, če le natančno študira in vadi skladno z napotki, podanimi v tej knjigi. Še več! Vsakdo z dovolj volje, vztrajnosti in odločnosti lahko slaboten magnetizem spremeni v stanje izjemne magnetne moči. A za to je potrebna odločnost, stalna vaja in nepopustljiva volja. Ljudem, ki vztrajajo do konca in zvesto izvajajo vaje, se obetajo še bogatejše nagrade.TheronQ. Dumont je eden od številnih psevdonimov, ki jih je pri pisanjuuporabljal Yogi Ramacharaka.Rodil se je 5. decembra 1862 v Baltimorju v Združenih državah Amerike, kjer je leta 1894 začel delati kot odvetnik. A to delo je zaradi preobremenjenosti kmalu opustil in se vključil v gibanje Nova misel. Preselil se je v Chicago, kjer je bila centrala tega gibanja in leta 1900 postal urednik revije Suggestion ter se ukvarjal s pisateljevanjem. Pod lastnim imenom je obravnaval teme Nove misli. Te knjige so postale izredno popularne in imele močan vpliv med svojimi bralci.

V knjigah, ki jih priporočam boste našli vse potrebno znanje in garantiram vam, da se vam bodo na novo zastavljena vprašanja začela razodevati (razreševati) sama po sebi. Lukas Elisabeth, Umetnost spoštovanja, Novi svet, 2014 Luzy Antoine,V tvojem pogledu je skrita moč, Vale Novak d. o.

Založnik. Bird Publisher. Umetnost magnetizma.

POVEZANE KNJIGE