Ti povem zgodbo?

Ti povem zgodbo? - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
8,12 MB
IME DATOTEKE
Ti povem zgodbo?.pdf
ISBN
3739121119029

OPIS

Mladenič Demian obiskuje psihoterapevta Jorgeja, da bi skupaj poiskala odgovore na vsakdanja vprašanja. S pripovedovanjem zgodb, od grških mitov in japonskih parabol do zenovskih modrosti in lastnih izmišljenih zgodb, mu Jorge pomaga do samospoznanja...

Čeprav knjiga opozarja, da življenje sploh ni enostavno, je ... .Ti povem zgodbo? Jorge Bucay. Knjiga vsebuje zgodbe, ki otroke prijetno uspavajo, odrasle pa nežno obudijo.

Demián, junak knjige Ti povem zgodbo?, po petnajstih letih spet obišče psihoterapevta Bajsija, ki mu je v mladosti pomagal prebroditi življenjske težave. Recenzija Bukla Ti povem zgodbo? je prva knjiga argentinskega psihoterapevta Jorga Bucaya, ki jo lahko beremo v slovenskem jeziku. Bucay razume svoje pisateljevanje kot dodatno terapevtsko orodje, ki ga je od poznih osemdesetih let do danes sicer poneslo po vsem svetu, njegova dela pa zajemajo romane, zgodbe in strokovno esejistiko, ki se ves čas opira na mite in pravljice. Djotiš/Jyotish - astrologija.

POVEZANE KNJIGE