Ti povem zgodbo?

Ti povem zgodbo? - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
10,43 MB
IME DATOTEKE
Ti povem zgodbo?.pdf
ISBN
6998399671222

OPIS

Mladenič Demian obiskuje psihoterapevta Jorgeja, da bi skupaj poiskala odgovore na vsakdanja vprašanja. S pripovedovanjem zgodb, od grških mitov in japonskih parabol do zenovskih modrosti in lastnih izmišljenih zgodb, mu Jorge pomaga do samospoznanja...

Knjiga vsebuje zgodbe, ki otroke prijetno uspavajo, odrasle pa nežno obudijo. Čeprav knjiga opozarja, da življenje sploh ni enostavno, je ... .Ti povem zgodbo? Jorge Bucay.

Kot povem na predavanjih: dober učitelj ni tisti, ki ti pove odgovor, ampak tisti, ki ti pove, kje ga lahko poiščeš. Naj ti povem svojo zgodbo je knjiga, ustvarjena za deljenje spominov starih staršev. Vanjo so skozi vprašanja v več oblikovno zaokroženih delih zajete teme o otroštvu, družini, ljubezni, prijateljstvu, vsakodnevnih navadah, nasvetih za življenje. Po knjigi Ti povem zgodbo? (2011), v kateri mladenič Dèmian obišče psihoterapevta Jorgeja, da bi skupaj poiskala odgovore na vsakdanja vprašanja, ki se jih lotita preko pripovedovanja zgodb, od grških mitov do zenovskih parabol, se Dèmian petnajst let kasneje v knjigi Ti povem še eno zgodbo? spet sooča z novimi problemi. Ti povem zgodbo? Avtor je priznani sodobni argentinski psihoterapevt, ki pri svojem delu uporablja poučne zgodbe, katere njegovim klientom pomagajo pri razumevanju lastnih težav.

POVEZANE KNJIGE