Pridi, bodi moja luč

Pridi, bodi moja luč - Mati Terezija | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mati Terezija
DIMENZIJA
12,13 MB
IME DATOTEKE
Pridi, bodi moja luč.pdf
ISBN
4617062266099

OPIS

Mati Terezija - Pridi, bodi moja lučKnjiga s podnaslovom Zasebni spisi "svetnice iz Kalkute" pred nas postavlja življenje in sporočilo matere Terezije. Knjiga je odgovor na prošnje številnih ljudi, ki so mater Terezijo poznali, ljubili, občudovali, pa tudi tistih, ki želijo spoznati nagibe za njeno delovanje, vir njene moči, razlog njenega veselja, silnost njene ljubezn in in temo njenih notranjih preizkušenj.

državah sveta v najrevnejših mestnih četrtih pomagajo ... Takole je zapisala v svojih spominih in pismih (Pridi, bodi moja luč): »Njegova pota so tako lepa. - Če pomislite, da se vsemogočni Bog sklanja tako globoko, da ljubi Vas in mene in naju uporabi - in da nam da občutek, da nas potrebuje. - Mati Terezija: Pridi, bodi moja luč - Angela Vode: Skriti spomin - Luca Crippa: Fotograf iz Auschwitza.

Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, »Pridi, bodi moja luč, moj ogenj ljubezni! Ponesi me v luknje revežev. Žejen sem! Vem, ti si najbolj slabotna med vsemi, a prav zato, ker si takšna, te to prosim.

POVEZANE KNJIGE