Od včeraj za danes

Od včeraj za danes - Alenka Goljevšček | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alenka Goljevšček
DIMENZIJA
11,31 MB
IME DATOTEKE
Od včeraj za danes.pdf
ISBN
1344319196922

OPIS

Pričujoča knjiga je izbor člankov in študij, ki sem jih občasno pisala od svojih študentskih let, od davnega leta 1954, do danes. Ko sem želela narediti nekakšen obračun, se je izkazalo, da knjiga iz preteklosti govori o naši sedanjosti; da mnogih problemov, ki so nas mučili takrat, nismo zmogli razrešiti do danes. Slovenstvo se je v preteklega pol stoletja močno spremenilo - in se ni spremenilo. Družba se je zdiferencirala in modernizirala, dosegli smo samostojno državo, se vključili v Evropo, obenem pa se krčevito branimo, da bi se razvili v svobodne avtonomne posamezne osebe; raje se tiščimo v razne kolektive in nezrelo sanjamo o Očetu, o ljubljenem Vodji, o Mesiji, o Trdi roki, ki bo naredila red in dala jasna navodila za akcijo. Ob ta slovenskikolektivizem sem se spotikala pred desetletji in se spotikam tudi danes.

40 kg, sivo/ bele barve, čipirana, izredno prijazna. Okoli vratu ima ovratnico na katero je pripet povodec s katerim je pobegnila. Nudimo TV spored slovenskih in tujih televizijskih programov.

Medijsko središče Novice Včeraj, danes za skupni lepši jutri ... podprt z v celoti digitaliziranim poslovanjem in procesi - od letos smo se s tem približali vsakodnevnim potrebam in navadam vsakega potrošnika, sočasno pa je naše poslovanje bolj zeleno.

POVEZANE KNJIGE