O znosnosti

O znosnosti - Aleš Čar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Čar
DIMENZIJA
11,12 MB
IME DATOTEKE
O znosnosti.pdf
ISBN
2524733752429

OPIS

"V družini je bilo mirno. Kostumi za vloge mam, očetov, hčera in sinov so viseli na domači jablani in čakali na slabše čase."

ocene in poročila Čar, Aleš: O znosnosti. Založnik. Aleš Čar: O znosnosti: Slovenci se lahko razveselimo novega pisateljevega dela, sploh ker gre za roman, te literarne oblike pa se Čar ni lotil vse od Pasjega tanga, za katerega je bil leta 2000 nominiran za nagrado Kresnik, od nagrajenega prvenca Igra angelov in netopirjev... Novinarji se pri pisanju o literaturi radi opremo na zapisane besede 'uradne' kritike.

Vaš najnovejši roman O znosnosti je izšel v nekajdnevnem razmiku z biografskim romanom avtorice Vesne Milek Cavazza. Za zbirko kratkih zgodb V okvari je bil leta 2004 nominiran za nagrado Prešernovega sklada. Dvakrat je bil tudi nominiran za delovo nagrado kresnik za najboljši slovenski roman, in sicer leta 2000 za roman Pasji tango in leta 2012 za roman O znosnosti. Aleš Čar: O znosnosti.

POVEZANE KNJIGE