Nebotičnik Mitra

Nebotičnik Mitra - Zdenko Kodrič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zdenko Kodrič
DIMENZIJA
7,61 MB
IME DATOTEKE
Nebotičnik Mitra.pdf
ISBN
1794417786515

OPIS

Glavni junak, mladi arhitekt Dejan Vračko, za natečaj občine Ptuj nariše nenavaden nebotičnik, ki stoji sredi Drave in se vije visoko v nebo, pogledu pa dopušča ravno dovolj velik medprostor, da lahko uzremo znamenito veduto mesta. Toda nebotičnik vedno skriva tudi željo po dotiku neba, za njim se skrivata stremuštvo in denar, ki se vrti ob zidavi ambicioznega projekta. Namesto nove harmonije med sedanjostjo in preteklostjo, ki naj bi jo nebotičnik prinesel v mesto, zavladata kulturni in politični boj, vrstijo se spletke, prevare, lobiranja, hkrati pa priplavajo na dan mračne, okultne skrivnosti. Mnoge med njimi se dogajajo zgolj v glavi arhitekta, ki ga vse bolj mučijo preganjavica in prividi. Če njegov pogled na zunanji svet razkriva malomeščansko, a pogosto tudi duhovito mestno družbo, je Vračkov notranji svet napet triler, ki mestno jaro gospodo vplete v svetovne zarote. Vračko vse bolj niha med odrešujočo in strastno ljubeznijo do sodelavke in temnimi glasovi paranoje. Morda je krivo tudi starodavno mesto, kjer zidovi šepetajo: na svetu ni nič novega, vse vloge so bile že napisane, vse usode odigrane v preteklosti.

Roman, ki govori o Ptuju in o glavnem junaku, ki živi dvojno življenje, eno znotraj, drugo zunaj sebe. ... Nebotičnik Mitra - Zdenko Kodrič.

Istovremeno nastaju prvi ljudi. Ariman šalje sušu, ali Mitra pogodivši stenu strelom, stvara izvor. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] MITRA, Ljutomer, Slovenia.

POVEZANE KNJIGE