Maček Tití

Maček Tití - Svetlana Makarovič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Svetlana Makarovič
DIMENZIJA
5,49 MB
IME DATOTEKE
Maček Tití.pdf
ISBN
8183111263498

OPIS

Če ne bi Titimislil le na prevare,pa tudi ne bitakrat cepnil z omarein tudi akvarijse ne bi razbilin tudi Titibi se zmočil ne bil,gospa pa bi kuhalamirno domain ne bi povzročilatrohe gorja,ne imela bi seza kaj bati gospoda,ne bi se razbilakristalna posoda,ne bi prodajalkačrepinj zavijala,ne bi jih gospejinitašči poslala,pa tudi gospodne bi bil brez kosila,uboga gospane bi živcev zgubila,bi tašča kazalaprijazen obrazin ne bi pulilaubožici lasin ne bi sporogiz nosu krvavelin kavni kotličekne bi prekipelin plin ne bi uhajalpo vsem stanovanju,ne utapljala taščase v jadikovanju,bi po cigaretine segla bilain ne bi vžigalica... et cetera.

a so (ne)kulturni / Tomo KOČAR: 502 Lumpi iz 4. a / Tomo KOČAR ... MAČEK MILAN S.P.

a / Tomo KOČAR ... MAČEK MILAN S.P. MAČEK TISK, Celje - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Informacije o podjetju A.MAČEK, D.O.O.

POVEZANE KNJIGE