Leto potopa

Leto potopa - Margaret Atwood | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margaret Atwood
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
Leto potopa.pdf
ISBN
2565781687516

OPIS

Roman Leto potopa je resnobna hvalnica človeškemu upanju in smrtno resen sunek v našo sposobnost za samouničenje …Sonce posvetli vzhod in pordeči modrosivo meglico, ki označuje oddaljeni ocean. Mrhovinarji, ki čepijo na drogovih, razprejo krila, da jih posušijo. V zraku je rahel vonj po zažganem. Brezvodni potop – kuga, ki jo je ustvaril človek – je končala svet.A dve ženski sta preživeli: Ren, mlada plesalka, ki je ujeta, kjer je delala, v imenitnem seks klubu (najčistejša poredna dekleta v mestu); in Toby, ki opazuje in čaka na svoji strehi.Je še kdo tam zunaj?Atwoodova zelo prefinjeno niza dogodke prihodnjega sveta – menja perspektivo pripovedi, čas dogajanja pred potopom in po njem, z izbranim jezikom ustvarja temačno, moreče, mestoma celo histerično vzdušje. Roman bi lahko označili kot znanstveno fantastiko, satiro, celo alegorijo, v vsakem primeru pa gre za sliko sveta, kakršen nas mogoče čaka že jutri.Je kritika sodobne civilizacije, potrošništva, človeškega pohlepa in opozorilo, da se svet še prehitro lahko spremeni v postapokaliptično moro.Margaret Atwood sodi med najbolj priznane sodobne književnike. S svojimi proznimi deli, poezijo in kritičnimi eseji je postala osrednje ime kanadske književnosti. Njene knjige so prevedene že v več kot 35 jezikov. Za svoj literarni opus je prejela več literarnih nagrad in častnih nazivov.

It removes manual steps from the Solution Delivery Life Cycle and will require only minor training to implement the automation process. 4.

Koncertno-pogovorni cikel Dueti: Nuška Drašček in Simon Dvoršak ... Leto potopa (The Year of the Flood) knjiga avtorja/ice Margaret Atwood. Dobiš jo na Book Depository.

POVEZANE KNJIGE