Klavec na oslu

Klavec na oslu - Nika Maj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nika Maj
DIMENZIJA
10,41 MB
IME DATOTEKE
Klavec na oslu.pdf
ISBN
7998637535944

OPIS

Pripoved, stkana iz občutkov, fantazij in razmišljanj novinarke zunanjepolitičnega uredništva časopisa, porojenih ob soočenju s samotnim in zavrženim življenjem pobeglega zločinca iz balkanske vojne. Njena želja, da moški, v katerega se (nehote) zaljubi, ni ta, ki ga mora ujeti v objektiv fotoaparata, jo pripelje do razdvojenosti, ko njena čustva zahtevajo nekaj, česar razum ne more sprejeti. Kdo je v resnici »Klavec« in kaj je razlog za njegovo hladno odtujenost, se ji razodene šele, ko je prepozno. Kolesje družbene pravičnosti se nezadržno zavrti in zdrobi še zadnje upanje, da je mogoča preobrazba brez zunanje prisile, brez kaznovanja.

maj zaloŽba sanje 2011 poŠtnino plaČa kupec, moŽen osebni prevzem, moŽno plaČilo Knjige na klik čakajo na vas. Ustvari Biblos račun .

... Prosimo, da nam morebitne težave pri nakupu e-knjig nemudoma javite na [email protected] ali pokličite 041 937 515. * e-Knjiga Klavec na oslu Klavec na oslu Nika Maj.

POVEZANE KNJIGE