Kenk

Kenk - Richard Poplak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard Poplak
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
Kenk.pdf
ISBN
8713074319278

OPIS

GRAFIČNI PORTRET je prelomen novinarski strip, ki prikazuje življenje in čas Igorja Kenka, “najbolj produktivnega tatu koles na svetu” (The New York Times in The Guardian). Poleti 2008 je bil Kenk aretiran, policija pa je zasegla skoraj 3000 koles, kar je bila ena največjih novinarskih zgodb leta. Grafični roman je sestavljen iz več kot 30 ur še nikoli prikazanih osebnih posnetkov, narejenih v letu pred njegovo aretacijo. Kenk je delo, ki da bralcu misliti, in je hkrati presenetljivo zabaven portret markantnega prebivalca soseščine in mesta v toku sprememb, ki sta na udaru sil preobrazbe v srednjiem razredu ter rastoče globalne okoljske in ekonomske krize, ki bo, kot kaže določala našo generacijo.“Kaj natančno je nameraval storiti z 2865 kolesi?” The New York Times“Kolesarska saga se spreminja v preiskavo prometa z mamili …” Toronto Star“Saga o Igorju Kenku dobiva razsežnosti urbane legende …” Metro“Kenk je čudaški zbiralec …” National Post“Igor je postal kulturna ikona …” Now Magazine“Poplaka bi bral, četudi bi pisal o tem, kako opazuje sušenje barve … Temačni, smešni, samopodcenjevalni in poetični Poplak je pankovski Graham Greene.” The Globe and Mail“Profesionalno raziskano in čudovito napisano.” National Post, Best Books of 2009

More than 3,000 bicycles were recovered in police raids. Kenk pleaded guilty to sixteen Criminal Code charges of theft on 15 December 2009 at Old City Hall court.

I like to rock! KENK. Če želite komentirati ali popravljati vsebino, se prijavite ali registrirajte.

POVEZANE KNJIGE