Kaki vojaki

Kaki vojaki - Nataša Kramberger | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Kramberger
DIMENZIJA
11,6 MB
IME DATOTEKE
Kaki vojaki.pdf
ISBN
8350078401294

OPIS

Kaki vojaki, avtorski projekt pisateljice Nataše Kramberger in ilustratorke Jane Kocjan, so "roman v rimah in slikah". Žanrska oznaka jasno definira, kar je definirati nemogoče. Fabula lovi ravnovesje na še ne videnem robu med prozo in poezijo, ilustracije pa besedo ne le enakovredno dopolnjujejo, temveč nadaljujejo, kjer je moralo ostati neizrečeno. Zgodba nekega drevesa, zgodba nekega sveta se od zabavnih rim preveša v žalostne verze. Morda bo bralec, ki bo na vsak način hotel popredalčkati Kaki vojake (kake vojake!), za silo pristal pri "basni". Tudi prav. Ampak naj ne pozabi dodati, da se ta misija mesij (reklamarjev, generalov, dvornih poetov ...) ne konča z moralo, temveč z molitvijo.

Žanrska oznaka jasno definira, kar je definirati nemogoče. Fabula lovi ravnovesje na še ne videnem robu med prozo in poezijo, ilustracije pa besedo ne le enakovredno dopolnjujejo, temveč nadaljujejo, kjer je moralo ostati neizrečeno. Kaki vojaki so roman v rimah in slikah, ki ga je napisala Nataša Kramberger in ilustrirala Jana Kocjan; pritegne že s tem, da je roman v verzih, napisan v prozni podobi, pa tudi s tem, da svojo podobo dopolnjuje z ilustracijami, ki niso le odslikava, temveč nadgradnja besedila. Kaki vojaki roman v rimah in slikah by Nata a Kaki vojaki book Read reviews from world s largest community for readers TOSTEVIN LOLA L Kaki Romans qubcois et canadiensPour reprendre l expression de son traducteur, Kaki est, le premier roman franco ontarien crit en anglais C est un roman du choc des langues et des cultures, de la rsistance et de l assimilation, du pass et du prsent, de l ... Abstract.

Drevo je listopadno, raste razmeroma počasi in ob ustreznih pogojih doseže celo do 10 metrov višine. Plodovi so običajno okrogli, zreli v oranžni, rdeči ali rumeni barvi.

POVEZANE KNJIGE