Jaz srce New York

Jaz srce New York - Lindsey Kelk | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lindsey Kelk
DIMENZIJA
10,26 MB
IME DATOTEKE
Jaz srce New York.pdf
ISBN
9814622013976

OPIS

Na begu pred svojim fantom, ki jo je prevaral, z zmečkano obleko nevestine družice, parom louboutink in potnim listom v rokah Angela skoči na letalo za New York. Zateče se v prijeten hotel, kjer spozna novo najboljšo prijateljico Jenny, ta pa ji priskrbi hollywoodsko preobrazbo in jo popelje na noro turnejo po mestu, ki nikoli ne spi.Še preden se zave, kaj se dogaja, se začne Angela videvati z dvema seksi moškima. In kar je še bolje, o tem piše v svojem novem blogu. Toda eno je pripovedovati bralcem o svojih romantičnih dilemah, nekaj čisto drugega pa je, če jih moraš razvozlati sam ... Angela se je noro zaljubila v Veliko jabolko, vprašanje pa je, če tudi njeno srce pripada bolj Hollywoodu kot domu.

Lesa London Madrid Mandala Maslaček Mesto država Moderno Naravo New york Opeka. ...

V omenjeni knjigi smo priče zanimivim ter na čase zelo smešnim dogodivščinam Angele Clark. Začne se tako, da svojega zaročenca zaloti z drugo žensko in to na poročni dan svoje najboljše prijateljica. Jaz sem se odločila za študij psihologije, ker se mi je zdela nekaj vmes med znanostjo in umetnostjo.

POVEZANE KNJIGE