Ina

Ina - Cvetka Bevc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Bevc
DIMENZIJA
4,85 MB
IME DATOTEKE
Ina.pdf
ISBN
1272499024962

OPIS

Razočarana ljubica odvetnika Mirana Frasa se usodno zaplete s slikarjem Davidom, ki ga po naključju sreča na bregu Ljubljanice. Njen beg v Rim pred razočaranjem v ljubezni se spremeni v vročo avanturo in kriminalno zgodbo o prodaji pozabljene slike Božidarja Jakca. Eros oživlja prastari mit, strast zaživi v nenavadnem ljubezenskem trikotniku, kjer se oče in sin zaljubita v isto žensko. V napetem dogajanju, ki bralca vseskozi drži v negotovosti, se protagonisti osvobodijo ujetosti v dolgočasni in utesnjujoči vsakdan.Cvetka Bevc v zadnjih letih preseneča s pravim izbruhom ustvarjalne energije. Njeni teksti nas vedno znova navdušujejo s svojo prepričljivostjo in izvirnostjo v vseh žanrih. Od mladinskih in otroških pripovedi, do romanov za odrasle.Ina je po Sobi gospe Bernarde njen drugi ljubezenski roman.

‎mano (" hand ") + ‎-ina → ‎manina (" small hand ") ‎coperta (" blanket ") + ‎-ina → ‎copertina (" cover ") Derivational suffix used to form adjectives or nouns, specifically: Used to form the feminine of masculine nouns and given ... Izvor imena. Ime Ina je možno razlagati kot skrajšano obliko iz imen, ki se začenjajo ali končujejo na -in(a).Taka imena so npr.: Ines, Jozefina, Karolina, Katarina, Martina in še druga..

L' Ina, leader mondial pour l'archivage numérique et la valorisation des ... The Immigration and Nationality Act (INA) was enacted in 1952. The INA collected many provisions and reorganized the structure of immigration law.

POVEZANE KNJIGE