Dotik večnosti

Dotik večnosti - Ajra Miška | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ajra Miška
DIMENZIJA
10,37 MB
IME DATOTEKE
Dotik večnosti.pdf
ISBN
9145944748258

OPIS

Knjiga je poskus razlage tega, kar obstaja. Približa nam svet angelskih bitij in človekovo neogibno povezanost z vsem. Zajema teme, ki sodijo med najbolj zanimive in aktualne. Besedilo je pisano po nareku mojstra Cristopherja Tragiusa.

" Reading je namenjen vsem, ki vas je smrt svojca ali prijatelja za vedno zaznamovala in spremenila. Pogovor z onostranjo svetujem in priporočam vsem, ki se ne morete soočiti z izgubo in ste po smrti nehali živeti.

Izdano: (2000) Svetloba angelov : pričevanja znamenite angelske zdravilke in terapevtke z angeli / od: Cooper, Diana. Izdano: (2008) Angelski napotki za vsak dan : 365 angelskih sporočil, ki vam prinašajo ... V Muzeju krščanstva na Slovenskem v Stični bodo drevi ob 18.

POVEZANE KNJIGE