Čofkov veliki korak

Čofkov veliki korak - Amber Stewart | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amber Stewart
DIMENZIJA
7,52 MB
IME DATOTEKE
Čofkov veliki korak.pdf
ISBN
3517351668172

OPIS

Čofko je raček. Komaj čaka, da bo šel v šolo. Ko pa se bliža prvi šolski dan, na lepem ni več tako odločen. Navsezadnje je to, da začneš hoditi v šolo, strašno velik korak.V tej očarljivi zgodbici se Čofkove skrbi prelijejo v smeh, ko mu mamica šolsko torbo napolni s toliko ljubezni in podpore, da ga brez težav ponese skozi prvi šolski dan. 

Paul Rockett. 22,90 € Spoznajmo Azijo ... Narava d.o.o.

Tweet Share on Twitter Pin it Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on LinkedIn Share on WhatsApp Share on WhatsApp Share on Facebook Share on Facebook. Navsezadnje je to, da začneš hoditi v šolo, strašno velik korak. V tej očarljivi zgodbici se Čofkove skrbi prelijejo v smeh, ko mu mamica šolsko torbo napolni s toliko ljubezni in podpore, da ga brez težav ponese skozi prvi šolski dan. Čofkov veliki korak Ne dam svoje odejice Tako kot nocoj 14.

POVEZANE KNJIGE