Čiruli za Sarino srečo

Čiruli za Sarino srečo - Jasna Markuš | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Markuš
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Čiruli za Sarino srečo.pdf
ISBN
7872369707733

OPIS

Druga knjiga iz zbirkeJurka Burka In mlade brihte, ki prinaša zabavno, napeto in hudomušno branje za otroke od 9 do 12 let. Osrednji lik zbirke je zabavna, dobrodušna čarovnica Jurka Burka, ki s svojimi čarovnijami pomaga junakom rešiti trenutno zagato oz. problem.Sara je prijazna deklica in ima dobre prijatelje. A kaj, ko s seboj ni zadovoljna. Želi si, da bi bila lepa kot kakšna zvezdnica z naslovnice in bi jo vsi na šoli imeli radi. Jurka Burka ji v zahvalo za pomoč uresniči skrito željo in Sara dobi priložnost, da preizkusi svojo novo podobo ter priljubljenost. Jo bo to osrečilo?

Provider. Čiruli za Sarino srečo. Druga knjiga iz zbirke Jurka Burka In mlade brihte, ki prinaša zabavno, napeto in hudomušno branje za otroke od 9 do 12 let.Osrednji lik zbirke je zabavna, dobrodušna čarovnica Jurka Burka, ki s svojimi čarovnijami pomaga junakom rešiti trenutno zagato oz.

- 2011: 90: 90,00 90,00 (71 str.) 90,00 4: 70231041: Jurka Burka na šolskem odru. - 2012: 23: 23,00 ... Čiruli za sarino sreČo straŠni luka in grozni marko terry deary: mumija in Čarovnija upor na piramidi o fantu, ki je zganjal hrup zaradi konja roka vikinŠkega bojevnika ivan sivec: beli muŠketir janez trdina: kdor drugemu jamo koplje slavko pregl: petelin na gnoju astrid lindgren: emil iz lÖnneberge ... S seznama izberi 10 knjig (9 pravljic in 1 pesniško zbirko) BOSCA, Francesca.

POVEZANE KNJIGE