Bela kot mleko, rdeča kot kri

Bela kot mleko, rdeča kot kri - Alessandro D'Avenia | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alessandro D'Avenia
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Bela kot mleko, rdeča kot kri.pdf
ISBN
9018507289409

OPIS

Leo je prav tak šestnajstletnik kakor drugi: rad preživlja čas na internetu, igra nogomet in je na skrivaj zaljubljen v Beatrice. Obiskuje klasično gimnazijo, kjer dobi novega profesorja za filozofijo, ki učencev ne uči le šolske snovi, ampak tudi, kako naj živijo polno. Ko Leo izve, da ima Beatrice levkemijo, se sooči s trpljenjem. Pogledati mora na dno samega sebe in preseči bolečino – odrasti.Bela kot mleko, rdeča kot kri je roman o življenju in smrti, o ljubezni in prijateljstvu, o sanjah in o tem, kako lahko sanje uresničimo. Poln je prizorov iz šolskih učilnic, z nogometnih tekem, dogodkov v povezavi z sms-i in s spletnimi stranmi. Hkrati pa je njegovo sporočilo globoko, kot je lahko globok le smisel življenja.Alessandro D’Avenia je mlad italijanski profesor književnosti in pisatelj. Pričujoči roman, pravo uspešnico, so navdihnili njegovi dijaki.Ta knjiga me je naučila iskati svoje sanje in iti naprej!SaraSanjač ima prav, knjige spreminjajo življenje oseb.LeonardoČrno na belem sem videl nekaj napak, ki jih delam kot oče; nekaj stavkov, ki sem jih tako sovražil, ko so mi jih povedali »ta stari«. Ganilo pa me je dejstvo, da smo tudi mi imeli ista čustva.Paolo, oče

PerrineŠ in nekaj stavkov iz knjige "Nekaj stavkov iz knjige sem si zapisala in si zapomnila, da mi bo, ko bom pred velikim vprašanjem, to pomagalo." Katere stavke si si izpisala in zapomnila? Avtor ucitelj slove ob Bela kot mleko, rdeča kot kri. १०१ जनाले मन पराउनुभयो.

Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne ... Bela kot mleko, rdeča kot kri; Elektronski vir; Bianca come il latte, rossa come il sangue Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Bela kot mleko, rdeča kot kri [Elektronski vir] D'Avenia, Alessandro.

POVEZANE KNJIGE