Antropozofska medicina

Antropozofska medicina - Johannes Zwiauer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johannes Zwiauer
DIMENZIJA
8,89 MB
IME DATOTEKE
Antropozofska medicina.pdf
ISBN
3824199208692

OPIS

Dr. phil. Johannes Zwiauer je po poklicu kemik in farmacevt. Vodil je farmacevtsko firmo Weleda na Dunaju. 50 let je sooblikoval celostno antropozofsko medicino kot ta izhaja iz zapuščine Dr. Rudolfa Steinerja.V brošuri ANTROPOZOFSKA MEDICINA nam predstavlja medicino, ki človeka ne obravnava le kot skupek snovi, ki jih lahko izmerimo, temveč kot živo bitje, pri katerem prežema telesne substance energija življenja, energija duševnosti in energija človeku lastnega duha. Predstavi nam medicino, ki pri vprašanju zdravja vse te nivoje bitja človek upošteva. Predstavi nam razliko med modernim odpravljanjem simptomov bolezni in resničnim zdravljenjem, pomen in smisel bolezni, v čem so utemeljene sile samoozdravitve predstavi pa tudi bistvene vire zdravil, ki jih uporablja antropozofska medicina. V brošuri najdemo odgovore na celo vrsto konkretnih vprašanj.

Pravila antropozofske medicine zahtevajo, da imajo vsi njihovi terapevti končano konvencionalno medicinsko fakulteto. Antropozofska medicina (AM) je v Sloveniji slabo poznana. K pripravi tega poročila so me spodbudila novembra 2017 v javno razpravo dana Okvirna izhodišča za zakon o dopolnilnih, tradicionalnih in alternativnih oblikah diagnostike, zdravljenja in rehabilitacije, ki jih je pripravilo Ministrstvo za zdravje. Antropozofska medicina je celostna medicina, ki ne spada k alternativni medicini.

Nevarnosti pri alternativni medicini Antropozofska medicina, dokumentarec v španščini Antropozofska medicina pri premagovanju raka. Članki; Alternativna in naravna pomoč; ponedeljek, 09.

POVEZANE KNJIGE