Zverjad

Zverjad - Maja Novak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Novak
DIMENZIJA
9,69 MB
IME DATOTEKE
Zverjad.pdf
ISBN
7538741188048

OPIS

Bralec in bralka sta v zgodbah Maje Novak vedno znova interpelirana k temu, da postajata tudi sama del enačb, ki jih izrisuje s svojo neizčrpno domišljijo in avtorsko spretnostjo. Gre preprosto za splet zobatih koles in osi … Posledica vstopa vanje je intenzivna in navdušujoča bralska izkušnja, ki ponuja v izkušanje dva od pomembnejših elementov odlične literature – fascinacijo in spoznanje.Pisateljica Maja Novak je med letoma 1991 in 2003 objavila štiri romane, zbirko kratke proze Zverjad, štiri otroška dela in vrsto kratkih zgodb v revijah ter drugih medijih, danes pa živi v Ljubljani in se posveča zlasti prevajanju. Za roman Cimre in zbirko Zverjad je leta 1996 prejela nagrado Prešernovega sklada. Prebira in piše zlasti fantastiko, znanstveno fantastiko in družbenokritično satiro, obožuje klasično glasbo, Janis Joplin, filme Scotta Ridleya ter domače živali vseh vrst.

issue 1/2 (February 1924). 在PONS在线词典中查找zverjad的斯洛文尼亚语德语对照翻译。包括免费词汇训练器、动词表和发音功能。 Divjad in zverjad se upravlja s puško.

Uporabljamo tudi piškotke partnerjev Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh. zverjad. Število zadetkov: 1.

POVEZANE KNJIGE