Zmešnjava na kmetiji

Zmešnjava na kmetiji - Peter Allen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Allen
DIMENZIJA
8,87 MB
IME DATOTEKE
Zmešnjava na kmetiji.pdf
ISBN
3014199554322

OPIS

Na kmetiji je vse narobe! Pujs ima glavo krave, ovci je zraslo perje, kokoši pa so dobile zobe.S slikanico se bodo otroci zabavali ob prepoznavanju živali na kmetiji in sestavljanju povsem novih nenavadnih živali.

To je čas trdega dela, pa tudi čas veselja - zadnje opravilo v vinogradu je zaključeno. Trte bodo tja do pomladi počivale, sladek grozdni sok pa začenja novo življenje.

Poročen je že 30 let, ima dva otroka in tri vnuke. Preživeli zakonec, ki je v času zapustnikove smrti živel na zaščiteni kmetiji, ima pravico do užitka zaščitene kmetije dokler dedič zaščitene kmetije, če je le-ta potomec zapustnika ali preživelega zakonca, ne dopolni 25. leta starosti in dokler je lastnik, solastnik ali skupni lastnik zaščitene kmetije. Branko se na kmetiji najbolj veseli trdega dela, saj meni, da brez vloženega truda ni rezultata.

POVEZANE KNJIGE