Življenjska zgodba Širdi Sai Babe

Življenjska zgodba Širdi Sai Babe - Ammula Sambasiva Rao | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ammula Sambasiva Rao
DIMENZIJA
6,74 MB
IME DATOTEKE
Življenjska zgodba Širdi Sai Babe.pdf
ISBN
1894333683392

OPIS

Knjiga Življenje Širdi Sai Babe opisuje Babove božanske igre (lile), njegovo veličino in nauke. Namenjena je branju z občutkom predanosti, kajti Sai Babovi nauki so pravzaprav načela iz Ved. Baba je vse velike nauke iz svetih spisov pripovedoval v obliki zgodb, katerih bistvo so lahko doumeli tudi laiki. Njegovo življenje je za nas duhovni zakon.Če se človek loti branja pričujoče knjige z občutkom predanosti in z namenom lajšanja ter razreševanja posvetnih težav, bo ta cilj dosegel skladno s stopnjo svoje predanosti. Če se obrednega branja ne loteva zaradi materialnih koristi, temveč zaradi duhovnega napredka, je to dejanje oblika božanskega zdravila. Sai Baba, ki je utelešenje ljubezni, naj bralcem podari mir in srečo ter jih obvaruje vsega hudega. Sai naj jim daruje spojitev z bogom (sadgati).Knjigo Življenje Širdi Sai Babe je avtor Ammula Sambasiva Rao prvotno napisal v teluščini, nato pa jo je Thota Bhaskara Rao prevedel v angleščino. Ukvarja se s podrobnostmi iz življenja Širdi Sai Babe vse od njegovega rojstva do trenutka, ko je dosegel samadhi. Avtor razlaga Saijevo filozofijo (Sai tatvo) v obliki preproste pripovedi, pomešane z zanimivimi anekdotami iz življenja Saijevih devotijev.

B. Satpathy) - 261 Sai Babovih božanskih iger ... Celotne knjige lahko prelistate (in preberete!) kar na spletu, in sicer: - Nauki Šri Širdi Sai Babe - Širdi Sai Baba in ostali pravi Učitelji ... Ko so ji pokazali sliko Širdi Babe, se je zasmejala in rekla: »Tegale bi pa jaz imela za moža!« No, v prenesenem pomenu se je to tudi zgodilo.

Satpathy) - 261 Sai Babovih božanskih iger ... Celotne knjige lahko prelistate (in preberete!) kar na spletu, in sicer: - Nauki Šri Širdi Sai Babe - Širdi Sai Baba in ostali pravi Učitelji ... Ko so ji pokazali sliko Širdi Babe, se je zasmejala in rekla: »Tegale bi pa jaz imela za moža!« No, v prenesenem pomenu se je to tudi zgodilo. Iz oči v oči z Njim Med prvim Suzaninim obiskom ašrama, leta 2003, je bil avatar Sai Baba še v dobri telesni kondiciji in je na daršane (dogodek, kjer srečaš sveto osebo) prihajal peš. Veliki Majstori - Širdi Sai Baba - 1.deo.

POVEZANE KNJIGE