Vsakdo umre sam

Vsakdo umre sam - Hans Fallada | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hans Fallada
DIMENZIJA
4,68 MB
IME DATOTEKE
Vsakdo umre sam.pdf
ISBN
2790639891496

OPIS

»Ne vem, zakaj ti moram danes tako govoriti,« je dejal in odšel od knjižne police. »Moral sem. Najbrž ne bom nikoli več spregovoril o tem s tabo. Toda moral sem. Kajti vedeti moraš, da bova potlej zelo samevala v zaporu in da si ne bova mogla več reči niti besedice; prav midva, ki sva živela več kot dvajset let skupaj, ne da bi se za en sam dan ločila. Zelo težko nama bo. Ampak vedela bova, da se nisva uklonila in da se lahko drug na drugega zaneseva tako v življenju kot tudi v smrti.«

Hans Fallada ( 0) ISBN/EAN:P_9789610115793. Redna cena: 34,96 € Skrij Poglej več.

BuklaPlus - Intervju: dr. Renata Salecl o svojih novih ... Genocidna množičnost medvojnih in povojnih pomorov pri nas in po svetu je skušala prekriti resničnost enkratne in neponovljive smrti, ki jo umre vsakdo sam.

POVEZANE KNJIGE