Vrtni škodljivci in bolezni

Vrtni škodljivci in bolezni - David Squire | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Squire
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Vrtni škodljivci in bolezni.pdf
ISBN
8631688722125

OPIS

Vrtni škodljivci in bolezni - prepozno odkriti rastlinski škodljivci in bolezni lahko v zelo kratkem času napravijo na vrtu pravo razdejanje, zlasti tam, kjer je skupaj posajenih več enakih rastlin. Ta knjižica vam bo z nazornimi barvnimi slikami in risbami ter razumljivimi opisi pomagala pri prepoznavanju najpogostejših škodljivcev in bolezni. V njej obste našli tudi preproste nasvete za učinkovito preprečevanje in zatiranje, s poudarkom na uprabi nekemičnih načinov. Knjižica vsebuje tudi opise koristnih žuželk in drugih živali na vrtu.

O tem, kako obvarovati svoje vrtnice pred tovrstnimi nadlogami, je v Svetovalnem servisu govoril Matjaž Mastnak, strokovnjak za vrtnice iz Arboratuma Volčji Potok.. Črna listna pegavost Škodljivci in bolezni na rastlinah v zimskem vrtu Zimski vrt je svojevrsten ekosistem, ki, če je v ravnotežju, funkcionira sam od sebe.

Nekaterim zadostuje že samo dovolj visoka zračna vlaga. Ko se sprehodimo po vrtu, hitro opazimo rumene, porjavele ali že posušene liste na rastlinah.

POVEZANE KNJIGE