Tropi in tropine

Tropi in tropine - Peter Kolšek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Kolšek
DIMENZIJA
3,19 MB
IME DATOTEKE
Tropi in tropine.pdf
ISBN
2624789968336

OPIS

Under catalysis of bases, racemization easily takes place at the asymmetric centre of the acyl component. Consequently, depending on the processing conditions, (-)-hyoscyamine or the racemate atropine are ... Troponin is a protein that's released into the bloodstream during a heart attack.

). Zum Vergleich: Der Pearl-Index bei ... Pesnik Peter Kolšek, znan tudi kot novinar in urednik v kulturni redakciji Dela, je svojo 25-letno pesniško pot, na kateri je izdal pet pesniških zbirk, letos zaokrožil z zbirko izbranih pesmi Tropi in tropine, ki vključuje tudi nekaj novih pesmi. Peter Kolšek, ki je širši javnosti znan predvsem kot dolgoletni kulturni novinar časnika Delo, se je rodil leta 1951 v Celju.

POVEZANE KNJIGE