Sara prespi pri Baliju

Sara prespi pri Baliju - Laurent Richard, Magdalena Richard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laurent Richard, Magdalena Richard
DIMENZIJA
10,65 MB
IME DATOTEKE
Sara prespi pri Baliju.pdf
ISBN
9757150571526

OPIS

Bali je ljubek radoživ kužek z modrim noskom, ki je plašen in radoveden, predvsem pa prekipeva od energije in navdušenja. Živi z mamico in očkom, ima pa tudi babico in dedka ter veliko prijateljev. Prikupne zgodbice o Baliju obravnavajo prigode iz vsakdanjega življenja s katerimi se srečujejo tudi vsi otroci ( nestrpno pričakovanje božiča, vožnja s kolesom, večerno kopanje, spanje pri prijatelju), zato se bodo otroci z likom Balija z lahkoto poistovetili in ga vzljubili.Na koncu vsake zgodbice so tudi igre in dejavnosti, ki bodo otroke še dodatno motivirale in spodbujale k razmišljanju in raziskovanju.Nežne in zabavne zgodbe otroškega junaka tudi na RTV Slovenija!

Poslikave obraza 50 očarljivih in grozljivih idej korak za korakom. Brian Wolfe, Nick Wolfe.

Nameštaj od oplemenjene iverne ploče, sa hromiranim ručkama.↵Keramički umivaonik.↵Svetlo:↵LED SARA - 6 W↵LED 300 - 7 W↵LED 45 - 3 W. »Andrej, iskreno čestitam. Če kdo, si to zaslužite vi.

POVEZANE KNJIGE