Progresivno sproščanje mišic

Progresivno sproščanje mišic - Friedrich Hainbuch | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Friedrich Hainbuch
DIMENZIJA
9,31 MB
IME DATOTEKE
Progresivno sproščanje mišic.pdf
ISBN
9022790547138

OPIS

Progresivno sproščanje mišic po JacobsonuPopolna sprostitev, izvrstno počutje!Preprosta in učinkovita vadba izboljšuje počutje in krepi zdravje.Vaje, ki so primerne za vsak dan in se jih zlahka naučimo, lajšajo bolečine, odpravljajo telesno napetost in duševno neravnovesje.Dihalne vaje kot pika na i za sproščeni vsakdanjik kjer koli, kadar koli!

V tem primeru le blago do srednje močno stiskamo mišice. • Mirno ležemo v posteljo. Izvirni naslov: Progressive Muskelentspannung Zbirka: Za zdravo življenje Progresivno sproščanje mišic po Jacobsonu Popolna sprostitev, izvrstno počutje! Preprosta in učinkovita vadba izboljšuje počutje in krepi zdravje.

Kako deluje tehnika postopnega sproščanja mišic. Tehnika deluje po načelih ... Navodila: Začnite tako, da trikrat globoko vdihnete s trebušno prepono; izdihujete počasi.

POVEZANE KNJIGE