Prepričanje in retorika

Prepričanje in retorika - Carlo Michelstaedter | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carlo Michelstaedter
DIMENZIJA
10,16 MB
IME DATOTEKE
Prepričanje in retorika.pdf
ISBN
8974966798742

OPIS

Pa vendar je bilo to, kar pravim, že tolikokrat tako jasno in glasno izrečeno, da se ni mogoče načuditi, kako je lahko svet vsakič znova še naprej vztrajal pri starem, potem ko so enkrat zadonele te besede.Tu le ponavljam, kolikor sam znam in zmorem. Nevešč sem tega, da bi kratkočasil z globino misli ali dovršenostjo umetniškega izraza. Plota se bom pač držal po svoje, po njem bom stopal s svojim korakom. Za utečene kategorije se ta spis ne meni. Tudi novih menda ne bo uvedel; v najboljšem primeru bo bržkone ostal - šolska naloga.

28. Uspeh v življenju je veliko večji, če znamo pravilno predstaviti svoje potenciale v obliki idej, zamisli, posredovanja svojega znanja drugim. Ljudje, ki sprejemajo od nas določena sporočila, nas morejo pravilno razumeti in sprejeti naše prepričanje in navdušenje.

PDF datoteka (461 kB) 1. TXT datoteka (49 kB) Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Michelstaedter, Carlo (avtor) Bednarik, Jan (prevajalec) Jezik.

POVEZANE KNJIGE