Prekletstvo kapitana Križemgleda

Prekletstvo kapitana Križemgleda - Margaret Ryan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margaret Ryan
DIMENZIJA
12,53 MB
IME DATOTEKE
Prekletstvo kapitana Križemgleda.pdf
ISBN
5344604731788

OPIS

Kako nenavadni so sploh lahko ljudje v Navadni ulici?Pridruži se Janu v njegovih dogodivščinah …Kdo je tista temna pojava na oknu številke13? Mar na njeni rami sedi papiga? Ima namesto desne roke kljuko? In zakaj ima vrtni škrat prevezo čez oko?Težava: Staro kolo. Prerasel sem ga, ampak ne moremo si privoščiti novega. Oče ne dela, odkar si je zlomil nogo.Odrešilna misel: Vprašal bom gospoda Glavco v trgovini na vogalu, ali potrebuje raznašalca časopisov.Pomislek: Raznašalca potrebuje. Ampak v Navadni ulici! V Navadni ulici živijo zelo nenavadni ljudje, tako pravijo.Junak: To sem seveda jaz. Jan Novak. Pa saj bom samo raznašal časopis. In - kako nenavadni so sploh lahko ljudje v Navadni ulici?

Knjiga je v odličnem stanju. Prevzem v Ljubljani ali po pošti.

Bavimo se ugradnjom krovnih prrozora VELUX, kao i ugradnjom ostale stolarije. Trudimo se da djelujemo brzo i efikasno, te da vam ostvarimo sve zahtjeve.

POVEZANE KNJIGE