Papež Janez Pavel II

Papež Janez Pavel II Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,37 MB
IME DATOTEKE
Papež Janez Pavel II.pdf
ISBN
5061681892331

OPIS

V tej izjemni monografiji so pri Reutersu zbrali niz osupljivih fotografij papeža Janeza Pavla II. in jih pospremili z besedili, ki nam iz novih zornih kotov prikazujejo njegovo življenje in delo. Drugačen slog papeževanja Karola Wojtyłe priča o edinstveni moči človeka, ki je leta 1978 postal prvi neitalijanski papež po 455 letih in je kljub bolezni vztrajal na vatikanskem prestolu. Knjiga govori o nasprotju med reformističnim papežem, ki gradi mostove med sprtimi cerkvami in se dotika src ljudi po vsem svetu, ter konservativnim papežem z neomajnimi stališči do vprašanj, kot sta vloga žensk v duhovniških vrstah in uporaba kontracepcijskih sredstev.

hiši), kar pomeni, da je nasplošno zvesta, vztrajna in odločna oseba, ki včasih težko sprejema novosti in spremembe, jo pa odlikujejo zanesljivost, praktičnost in dober smisel za humor, če ji le uspe obrzdati svojo trmo in gospodovalnost, Luno ima v prvi dekadi Dvojčka (v 8. hiši ... PAPEŽ JANEZ PAVEL II »Hodi za menoj!« reče vstali Gospod Petru.

julij 1471, Rim.. Papež je bil med letoma 1464 in 1471.

POVEZANE KNJIGE