Optimističen otrok

Optimističen otrok - Martin E. P. Seligman, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin E. P. Seligman, ... [et al.]
DIMENZIJA
8,11 MB
IME DATOTEKE
Optimističen otrok.pdf
ISBN
4380502095497

OPIS

V knjigi Optimističen otrok Martin E. P. Seligman staršem, učiteljem in trenerjem ponuja večkrat potrjeni program za preprečevanje depresije pri otrocih. Med tridesetletnim raziskovanjem so Seligman in njegovi kolegi (Karen Reivich, Lisa Jaycox, Jane Gillham) odkrili povezavo med pesimizmom – premlevanje najbolj uničujočega vzroka za vsako oviro – in depresijo. Seligman odraslim pokaže, kako lahko otroke naučijo spretnosti optimizma, ki jim lahko pomagajo v boju proti depresiji, pri doseganju boljših rezultatov pri športu in v šoli ter pri izboljšanju telesnega zdravja.Kot Seligman pravi v novi sklepni besedi k tej izdaji: »Spoznal sem, da je učiti otroke optimizma več kot le popravljanje pesimizma /…/ Je ustvarjanje pozitivne odlike, vedre, a zanesljive naravnanosti v prihodnost, ki jo človek lahko izkorišča vse življenje – ne samo zato, da bi se boril z depresijo in si opomogel po neuspehih, ampak kot temelj uspeha in življenjske moči.«

To pomeni, da jih nikar ne zatirajte v smislu, ne bodi jezen in podobno, ampak ga raje naučite ravnati z njimi. Otrok ni doma. dajalnik Otrokom sem dal knjigo.

Seligman staršem, učiteljem in trenerjem ponuja večkrat potrjeni program za preprečevanje depresije pri otrocih. Med tridesetletnim raziskovanjem so Seligman in njegovi kolegi (Karen Reivich, Lisa Jaycox, Jane Gillham) odkrili povezavo med pesimizmom - premlevanje najbolj uničujočega vzroka za vsako oviro - in depresijo. V knjigi Optimističen otrok Martin E P Seligman staršem učiteljem in trenerjem ponuja večkrat potrjeni program za preprečevanje depresije pri otrocih Med tridesetletnim raziskovanjem so Seligman in njegovi kolegi Karen Reivich Lisa Jaycox Jane Gillham odkrili povezavo med pesimizmom - Preizkušen program za varovanje otrok pred depresijo in ustvarjanje odpornosti za vse življenje V knjigi Optimističen otrok Martin E.

POVEZANE KNJIGE