O mestni miši in špartanski hiši

O mestni miši in špartanski hiši - Terry Deary | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Terry Deary
DIMENZIJA
3,97 MB
IME DATOTEKE
O mestni miši in špartanski hiši.pdf
ISBN
2387320160406

OPIS

Atene so v vojni s Šparto, domovino najbolj okrutnih ljudi na svetu. Toda ko se v Atenah razširi kuga, je Darij prisiljen zapustiti mesto in se pridružiti stricu, špartanskemu generalu.Špartancem se zdi Darij prav brez najmanjše vrednosti - kot miš. Kako jim lahko dokaže, da se motijo?

Priprte poslovneže sumijo, da so podkupovali člane mestne uprave, so danes sporočili iz italijanske policije odgovorne za finančni kriminal. Nekega dne, ko se je Patron zvečer vračal domov, je v mestni hiši videl goreti luč. Takoj se je domislil nove vragolije, ki bi jo lahko ušpičil.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov. Več o uporabi piškotkov O mestni miši in špartanski hiši, Terry Deary (broširana, 2011) Stare grške zgodbe Stare grške zgodbe so napete, zabavne zgodbe, ki temeljijo na zgodovinskih dogodkih.

POVEZANE KNJIGE