Nisem knjiga

Nisem knjiga - José María Merino | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
José María Merino
DIMENZIJA
3,57 MB
IME DATOTEKE
Nisem knjiga.pdf
ISBN
1079263302191

OPIS

Poletje je čas za dogodivščine. Trije prijatelji si izberejo popotovanje z vlakom po Evropi, ki pa kmalu postane še večja dogodivščina, kot so pričakovali. Vlak na poti iz Madrida v Pariz ustavi nenavaden nebesni pojav, zaradi katerega se znajdejo v neznanem svetu, samo na videz podobnem njihovemu. Ljudje jih ne razumejo ne glede na to, kateri jezik govorijo, vse je drugače kot na njihovih zemljevidih, njihovega denarja v trgovinah in menjalnicah nočejo vzeti. Iz sveta, v katerem se počutijo izgubljene, jih lahko reši le knjiga – knjiga, ki ni navadna knjiga in v sebi skriva več kot samo črke.

Ideja je že bila na mizi, tudi s kom in kako bi to izpeljali. A sem se ustavil in odločil, da se tega ne grem.

Nakup na daljavo. Knjige in darila lahko kupite prek spleta, telefona ali e-pošte. Skubic, Mladinska knjiga (zbirka Kultura), Ljubljana, 2021 No, to pa bi morala biti ena od knjig tega leta - kakovostna uspešnica za razmeroma zahtevne bralce, pa še slovenska tako rekoč.

POVEZANE KNJIGE