Neskončna ljubezen

Neskončna ljubezen - Ian McEwan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ian McEwan
DIMENZIJA
8,17 MB
IME DATOTEKE
Neskončna ljubezen.pdf
ISBN
6106843564214

OPIS

Nekega vetrovnega dne Joe in Clarissa sedita pod hrastom in nameravata proslaviti Clarissino vrnitev domov. Idilični prizor prekineta dva krika: krik majhnega dečka in krik moškega, ki se je zapletel v vrv balona na vroč zrak. Joe in štirje neznanci pohitijo, da bi zaustavili balon, a dogodek se konča s tragično smrtjo enega od reševalcev. Ta nesreča spremeni življenja vseh vključenih, saj so soočeni z mešanico osramočenosti, olajšanja, ker so živi, in tudi krivde. Še najbolj pa Joejevo – med reševanjem se bežno spogleda z Jadom Parryjem, kar v njem sproži močno obsesijo. Parryjevo že kar nasilno zalezovanje ogrozi ljubezen Joeja Rosa do njegove žene Clarisse ter ga prižene na rob razumnosti, da je pripravljen tudi ubijati.

Ljubezen, ki nam jo predajajo Continue Reading » Žepna knjiga Ian McEwan je eden najpomembnejših sodobnih britanskih avtorjev (dobitnik Whitbreadove in bookerjeve nagrade), znan po svojem slikovitem in intenzivnem pripovedovalskem slogu. Sadni čaj Neskončna ljubezen je nekaj posebnega. Mešanica belega čaja je dopolnjena z različnim sadjem, kar mu daje prav posebno aromo.

Šifra izdelka: 190948CZ. Črtna koda: 5700302317749.

POVEZANE KNJIGE