Napad sovražnika

Napad sovražnika - Joe Miller | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joe Miller
DIMENZIJA
11,83 MB
IME DATOTEKE
Napad sovražnika.pdf
ISBN
3444452550165

OPIS

HRABRI HROŠČKI so Zum, Brenč, Roli in Hrusto. Njihovo življenje bi bilo enkratno, če ne bi bilo zlobnega pajka Predca! Predčev gozd je napaden! Hrabri hroščki so prepričani, da je njim dobro znani pajek izvedel enega svojih starih trikov. Ali je mogoče, da nanje preži nov sovražnik?

Pozvan je, da se pritoži na racionalno in temelji na jasnih logičnih dokazih in sklepih. Pridobitev sovražnikovega soglasja na vsakem koraku dokaza se imenuje metoda Socratesovih pozitivnih odgovorov. Najboljša obramba - napad.

"Pripravljeni smo bili izvesti napad, ko sem vprašal, koliko ljudi bo umrlo. 150, gospod, je bil odgovor generala," pa je razlog za opustitev napada navedel Trump. Za napad je bila odgovorna teroristična skupina Al Kaida, ki je ugrabila štiri letala.

POVEZANE KNJIGE