Napad sovražnika

Napad sovražnika - Joe Miller | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joe Miller
DIMENZIJA
3,66 MB
IME DATOTEKE
Napad sovražnika.pdf
ISBN
7305457265769

OPIS

HRABRI HROŠČKI so Zum, Brenč, Roli in Hrusto. Njihovo življenje bi bilo enkratno, če ne bi bilo zlobnega pajka Predca! Predčev gozd je napaden! Hrabri hroščki so prepričani, da je njim dobro znani pajek izvedel enega svojih starih trikov. Ali je mogoče, da nanje preži nov sovražnik?

Raketni sistem Bal Bal (ruska šifra 3K60, NATO oznaka SSC-6 Sennight [v prevodu »Teden«]) je sistem s protiladijskimi raketami H-35, ki je v ruski oborožitvi od leta 2008. Istotako neuspešen je bil napad sovražnika severno od mesta Ronchi. Artiljerijski boj ob Soški fronti se nadaljuje.

Prizorišče. V nedeljo, 22. junija 1941, se je zgodaj zjutraj brez vojne napovedi začela operacija Barbarossa ali napad na Sovjetsko zvezo.

POVEZANE KNJIGE