Na drugi strani sveta

Na drugi strani sveta - David Brooks | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Brooks
DIMENZIJA
3,18 MB
IME DATOTEKE
Na drugi strani sveta.pdf
ISBN
8273639366593

OPIS

Na drugi strani sveta (The Fern Tattoo) je očarljiv roman o gotovi usodi in naključni ljubezni. Zgodba o novinarju, ki ob nesrečni smrti svoje matere prisluhne zgodbam njene dobre prijateljice. Ker ga njena pripoved tako prevzame, se ne zave, da pravzaprav posluša zgodbe o svoji družini.Ko se potapljamo v vse temnejše tokove tistega, kar nas sili k zaznavanju in branju, nam knjiga razkriva, da se pod lastno zgodovino, ki jo sprejemamo, skrivajo druge, precej skrivnostnejše zgodovine, ki jih je prav tako treba odkriti.Roman Na drugi strani sveta potrjuje Brooksovo izjemno pisateljsko spretnost, globino in zrelost.

V slovenščini je zdaj dosegljiv njegov roman Na drugi strani sveta. Izšel je pri založbi Sanje v prevodu Barbare Skubic. Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle.

2. Besedila iz odstavka 1 so priložena temu sklepu.

POVEZANE KNJIGE