Mehiška kuhinja

Mehiška kuhinja - Carla Bardi | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carla Bardi
DIMENZIJA
5,9 MB
IME DATOTEKE
Mehiška kuhinja.pdf
ISBN
5801562276223

OPIS

Uživajte v razkošnih okusih juga Združenih držav Amerike in Mehike! V knjigi lahko izbirate med kar 60 slastnimi recepti za enčilade, takose, fajite, burite, tostade in quesadille. Zdaj lahko iz vsakdanjih sestavin hitro pripravite sproščeno gostijo za prijatelje in družino.

nazaj; prikaŽi vse iz bio izdelki; bio sadje in zelenjava; bio hlajeni in mleČni izdelki; bio meso, mesni izdelki in ribe; bio izdelki za zajtrk; bio pijaČe; bio izdelki za otroka; bio izdelki za male Živali; Mehika se s skoraj dvema milijonoma kvadratnih kilometrov površine uvršča med biološko najbolj raznolike države. V njeni kuhinji so se prehranjevalne navade staroselcev pomešale z vplivi, ki ... Malice, kosila in večerje v najboljših gostilnah in restavracijah: Krčma Mexico, Cantina Maria, Restavracija De Poncho, Frida's Mexico, Takos, Cantina Mexicana, Imperio Mexicano, Mehiška restvaracija Takos, Joe Penas - Cantina Y Bar, Imperio Mexicano Zaradi raznolikosti se mehiška kuhinja postavlja ob bok francoski in kitajski.

Po vrhu pripravljene jedi nastrgajo sir in priložijo jajce. Mehiška kuhinja Alejandro Magaña, ... sta slovensko-mehiška zakonca pripravila več kot 140 receptov in knjigo obogatila z zanimivostmi iz mehiške kulture, s slovarčkom pomembnih sestavin, začimb in tradicionalnih pripomočkov ter z odličnimi avtorskimi fotografijami.

POVEZANE KNJIGE