Mali princ

Mali princ - Antoine de Saint-Exupéry | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENZIJA
5,38 MB
IME DATOTEKE
Mali princ.pdf
ISBN
6104208157973

OPIS

Prvi večer sem tako zaspal na pesku, na tisoče kilometrov daleč od obljudenih krajev. Bil sem bolj osamljen kot brodolomec na splavu sredi oceana. Torej si lahko predstavljate, kako sem bil presenečen, ko me je ob svitu prebudil nenavaden glasek. Govoril je:»Prosim … nariši mi backa!«»Kaj?!«»Nariši mi backa …«Skočil sem na noge, kot bi me zadela strela z jasnega. Dobro sem si pomel oči. Dobro sem pogledal. In zagledal sem majhnega, izjemno nenavadnega fantiča, ki me je resno meril s pogledom.Večna zgodba, ki s svojo poetičnostjo in ganljivostjo spodbuja k sanjarjenju in razmišljanju vedno nove in nove generacije bralcev po vsem svetu!

junija ob 19,30 uri. Artikel Mali princ pride na Zemljo z oddaljenega planeta da bi ljudem odprl oči za lepoto ki je zaslepljeni od strasti in napak ne vidijo Najlepše sporočilo knjige misel o "gledanju s srcem" - Prevedel Ivan Minatti Spremno besedo napisal Janez Gradišnik Avtorjeve ilustracije Mali princ Verjetno obvezna literatura za vsakogar, ki želi živeti. Knjiga, ki nas opozarja, da nikoli ne smemo pozabiti na otroka v sebi, tistega divjega, pobalinskega otroka, ki je plezal po drevesih, zvonil na zvonce hiš neznancev samo zato, da je potem lahko bežal, in ki je pustil svoji domišljiji vedno prosto pot. Mali Princ, Sveta Nedelja, Croatia.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Mali princ je skrben prijazen, radoveden deček. Za svoj planet skrbi zelo vestno, pa čeprav ima samo tri vulkane in rožo.

POVEZANE KNJIGE