Ljubim Elvisa

Ljubim Elvisa - Jana Scheerer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Scheerer
DIMENZIJA
11,34 MB
IME DATOTEKE
Ljubim Elvisa.pdf
ISBN
3676107486517

OPIS

Ta zgodba o odraščanju bi bila lahko resna, če jo ne bi avtorica podajala z obilico humorja. Glavna junakinja Nemka Antje je v najbolj občutljivih letih, spopada se z debelostjo in živi v dokaj nenavadni družini – sestra Klara zbira svoj urin, mama je obsedena sama s sabo, oče pa s prebiranjem voznih redov. Edina svetla točka v njenem življenju je Elvis Presley. Avtorica je v zelo sproščenem hudomušnem slogu izpostavila težave, s katerimi se dandanes srečujejo najstniki. Čeprav je osrednja tematika povezana z glasbo, se za njo skriva cela paleta najstniškega življenja – kako živeti v navidezno srečni družini, kako je, če te starši ne razumejo in ne podpirajo, in tudi, kaj doživljaš, če nisi zadovoljen sam s seboj. A vodilo je eno – Antje je dokaz, da če verjameš v svoje sanje, potem je vse mogoče. Tudi Elvis lahko oživi.

Knjiga je še nerabljena! O knjigi: Knjiga je še nerabljena! Ta zgodba o odraščanju bi bila lahko resna, če jo ne bi avtorica podajala z obilico humorja. Glavna junakinja Nemka Antje je v najbolj občutljivih letih, spopada se z debelostjo in živi v dokaj nenavadni družini - sestra Klara zbira svoj urin ... Ljubim [ljubím] (rusko Люби́м) je mesto v evropskem delu Rusije v Jaroslaveljski oblasti.

triletje, 15+ Iskalni niz (vrsta/zvrst ... Obdolženi Senica: Spoštujem ZDA in ljubim pesmi Elvisa Presleyja. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

POVEZANE KNJIGE