Konji

Konji - Silke Behling | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silke Behling
DIMENZIJA
10,38 MB
IME DATOTEKE
Konji.pdf
ISBN
6072644762594

OPIS

Ste vedeli, da lahko konji zadremajo stoje? Da je bil njihov prednik velik kot manjši pes? In da so bili včasih divje živali, ki jih je človek udomačil, osedlal in naučil delati?Položite in namestite sedlo, zategnite sedelni pas in previdno zauzdajte. Opravljeno? Zajahajte! Konji so izvrstni družabniki in zvesti prijatelji – tako za terensko delo kot tudi za dresurno jahanje.

Številne brezplačne in ta trenutek verjetno najboljše online Igre konji. https://puzzlemania-154aa.kxcdn.com/products/m-puzzle-stado-bezicich-belousu-500-dilku-42320.jpg Konji so poznani kot zelo čustvene in čutne živali, ki se hitro navežejo na človeka. V vedenju konja človek hitro opazi samega sebe, saj konj hitro zazna posameznikovo razpoloženje.

Lipicanec je eden od slovenskih simbolov, upodobljen je na slovenskem evro kovancu za 20 centov. Značilnosti pasme.

POVEZANE KNJIGE