Joga za čustveno ravnovesje

Joga za čustveno ravnovesje - Bo Forbes | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bo Forbes
DIMENZIJA
10,79 MB
IME DATOTEKE
Joga za čustveno ravnovesje.pdf
ISBN
8035586855527

OPIS

Čustveno ravnovesje lahko dosežemo, če negujemo tako inteligenco telesa kot uma. Bo Forbes, psihologinja in učiteljica joge, predstavlja vključujoč, na umu in telesu utemeljen pristop k zdravljenju tesnobe, depresije in kroničnega stresa. V tej knjigi ponuja nekaj najpomembnejših učenj in vadb, vključno z naslednjimi:enostavni načini razumevanja čustvenih vzorcev; pregled treh glavnih ovir do čustvene blaginje; pet orodij za gradnjo čustvenega ravnovesja; zaporedja krepčilne joge, ki uravnovešajo tesnobo in lajšajo depresijo; vaje, osredotočene na dih in telo, ki umirijo um in poživijo telo.Tehnike v tej knjigi, ki izvirajo iz klasične joge, vendar so podprte s psihologijo in znanostjo, vam bodo pomagale ustvariti napredne in trajne spremembe.

9. 2011, avtor: admin v kategoriji Novitete.

Bo Forbes, psihologinja in učiteljica joge, predstavlja vključujoč, na umu in telesu utemeljen pristop k zdravljenju tesnobe, depresije in kroničnega stresa. V tej knjigi ponuja nekaj najpomembnejših učenj in vadb, vključno z naslednjimi: - enostavni načini razumevanja čustvenih TRADICIONALNA HATHA JOGA ZA ČUSTVENO RAVNOVESJE IN MEDITACIJA ("POT K SEBI") VINJASA POWER FLOW JOGA ZA NOSEČNICE (Več o posameznih zvrsteh joge si preberite v zavihku: programi) Pridružite se lahko kadarkoli.

POVEZANE KNJIGE